Netflix voegt Stories-achtige previews toe aan app

Netflix pakt de Stories-trend op zoals veel andere apps dat al gedaan na hebben. Het bedrijf gaat previews van films- en series geven via de app door middel van korte clips,genaamd Mobile Previews.

Stories

Misschien is het wel de beste uitvinding na de hashtag en Snapchat is er mee begonnen. Het Stories formaat is een zeer populaire manier van content bekijken. Ook Netflix heeft deze manier van content kijken overgenomen.

Vanaf vandaag kun je in de iOS-app korte previews zien van de nieuwe films -en series op Netflix. Deze worden net als bij Instagram Stories als ronde iconene weergegeven op het homescreen van de app. Wanner de ene clip is afgelopen start de volgende automatisch weer op. Vindt je een clip niet interressant dan tik je op het scherm om naar de volgende te gaan. Als laatste kun je een serie die leuk vindt via een button toevoegen aan je kijklijst.

Mobile previews netflix

Netflix Mobile Previews

Volgens Netflix zal het de gebruiker ontzettend veel tijd schelen in het zoeken naar nieuwe films -en series om te kijken. Eerst krijgen de iOS-gebruikers de update naar de app en de Android-gebruikers zullen spoedig volgen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.