Superman Snapchat

Snapchat voegt Superman-goodies toe aan app

Superman ziet er wel uit als een frisse jonge god maar deze superheld is toch alweer 80 jaar oud. Snapchat viert de verjaardag van Superman met speciale stickers, een lens  en Bitmoji in de app.

Super Snapchat

Wanneer je Snap inc vraagt wat ze doen dan zullen ze zeggen dat ze de ervaring met je camera willen verbeteren en/of verrijken. Daarmee bedoelen ze dat ze je meer mogelijkheden willen geven wat betreft stickers, lenzen en dergelijke. Voor Snapchat is er altijd wel een gelegenheid om iets leuks te doen. Deze keer is het de beurt aan een van de oudste superhelden namelijk Superman.

Deze man van staal is alweer 80 jaar oud geworden en dat kan natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Daarom werkt Snapchat samen met DC Entertainment en brengt het een aanyal typische Snapchat goodies uit.

superman snapchat lens

Ten eerste is daar het Superman-filter.Open de app en stel de camera in op selfie-modus. Klik op het scherm en selecteer aan de onderzijde het Superman-icoon. Daarna zul je veranderen in een spierbundel en wanneer je je wenkbrauwen optrekt zet je je laser-ogen aan.

Superman Bitmoji

De tweede functie werkt met de camera aan de achterzijde van je toestel en je moet wel de Bitmoji-app geïnstalleerd hebben. Klik op het scherm en selecteer onderaan het scherm het Superman-icoon en je Bitmoji zal gered worden door Superman zelf uit een branden huis.

Als laatste hebben we natuurlijk de standaard sticker die je via het sticker-icoon aan de bovenzijde aan een foto of filmpje kunt toevoegen.

Superman

Deze superheld is een personage uit de comics van DC Comics die al sinds 1933 uitkomen. Hij komt van de planeet waar hij door zijn ouders naar de aarde ‘geschoten’ werd vlak voordat de planeet vernietigd werd. Hij groeide bij pleegouders op als Clark Kent en werkt voor de krant. Hij zet zijn superkrachten in om de mensheid te behoeden voor het slechte.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.