Cupido de film

Nieuwe bioscoopfilm “Expeditie Cupido” van start

Een nieuwe zwoele komedie genaamd “Expeditie Cupido” met Leo Alkemade, Carré Albers, Ilse Warringa, Gover Meit en Janice Blok is momenteel in productie en zal vanaf het voorjaar van 2024 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. De film, die momenteel wordt opgenomen in Kroatië, biedt een verrassende kijk op de wereld van reality-shows en belooft een avontuurlijke, over-the-top film vol humor en seks te worden.

Het verhaal

“Expeditie Cupido” vertelt het verhaal van de opnames van het romantische reality-programma “Expeditie Cupido” op een tropisch eiland, die worden geteisterd door een orkaan. De hitsige deelnemers en klagende crewleden moeten samenwerken om écht te overleven. Terwijl de orkaan over hen heen raast en het leven voor en achter de schermen zich met elkaar vermengt, komt ieders ware aard naar boven. Want wat gebeurt er nou eigenlijk wanneer de camera stopt met draaien?

Met een knipoog naar bekende reality-shows neemt het team van “Expeditie Cupido” ons mee op een sensueel avontuur vol liefde, afgunst, oppervlakkigheid, teamwork en vriendschap.

Cast

Naast de eerder genoemde acteurs worden er rollen vertolkt door Achraf Koutet, Victor Löw, Jolijn Henneman, Moïse Trustfull, Lamara Strijdhaftig, Alkan Cöklu, Bertrie Wierenga, Robbert Bleij, Nick Golterman, Shane Redondo en Tom van Kessel. Niels Oosthoek maakt zijn acteerdebuut in de film.

Makers

De regie van “Expeditie Cupido” is in handen van Erwin van den Eshof (bekend van “Misfit” en “Popoz”), naar het scenario van Johan Paul de Vrijer (bekend van “Herres” en “Vakkenvullers”). De film is een coproductie van Edvard van ’t Wout van 2CFILM en Joeri Jansen van Paradise Media.

Filmdistributeur WW Entertainment brengt “Expeditie Cupido” in het voorjaar van 2024 uit in de Nederlandse bioscopen.

Met de interessante cast, getalenteerde makers en het intrigerende verhaal belooft “Expeditie Cupido” een film te worden die je niet wilt missen! Hou de releasedatum in de gaten en bereid je voor op een avond vol humor, avontuur en sensatie.

Persbericht herschreven door ChatGPT

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.