Nothing Phone (2a) komt op 5 maart en Carl legt uit waarom

Nothing is wat mij betreft het leukste telefoonmerk van nu. Het merk heeft al een aantal smartphones op de markt gezet en op 5 maart volgt de Nothing Phone (2a).

Nothing phone (2a)

Niet iedereen wil een vlaggenschip als smartphone” zegt oprichter Carl Pei over de komst van de Nothing Phone (2a). Daarom heeft het bedrijf de afgelopen maanden gewerkt aan een smartphone die vermoedelijk in het middensegment zal komen wat betreft prijs.

Het toestel zal alle herkenbare karakteristieken krijgen die we gewend zijn van Nothing. Dan hebben we het over de Glyph interface en de verlichting, maar ook de transparante case rond het toestel.

In de bovenstaande video gaat founder Carl Pei van Nothing in op het waarom van de Nothing Phone (2a). Daarbij deelt hij (wederom) een stoot onder de gordel uit naar de grote merken.

Nothing Phone (2a)

Volgens Carl nemen zij de consument die gaan voor het middensegment smartphone niet serieus. Zo worden deze uitbesteed aan andere fabrieken en gaat alle aandacht, budget en R&D uit naar de duurste modellen. Bij Nothing is dat niet het geval en hebben ze met hetzelfde team gewerkt aan deze middenklasser.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.