equal game

‘Bad Boys’ Paul Pogba en Zlatan Ibrahimovic in #equalgame video

Voor elke trainer zijn deze twee jongens zowel een zegen als een vloek. Briljante voetballers maar in de omgang niet altijd even makkelijk en vooral onvoorspelbaar. De twee teamgenoten verschijnen samen in #equalgame video van de UEFA.

Video

Beide grootverdieners spelen bij Manchester United onder andere met de Nederlander Daley Blind. Ibrahimovic en Pogba werken mee aan de #equalgame campagne van de UEFA.

Beide heren zitten op de set voor een videoopname . Wanneer de opnames klaar zijn reageert Ibrahimovic op het shirt met #equalgame opdruk van Pogba. Hij vindt het helemaal niks en zegt ‘it’s not my style’. Maar wanneer hij de set verlaat pakt hij nog snel een goodiebag mee met het shirt erin.

#equalgame

Deze campagne is een initiatief van de UEFA. Voetbal is van iedereen ongeacht ras, geloof, gender of handicap. Deze actie wordt naast Pogba en Ibrahimovic ook door Barcelona speler Messi en Real Madrid speler Ronaldo gesteund.

equalgame

Op de website van de #equalgame campagne komen we ook oud-voetballer Ruud van Nistelrooij tegen en zien we voetballers die gebarentaal leren. De UEFA zal de komende tijd verschillende initiatieven starten die deze campagne ondersteunen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.