Deze nieuwe functies krijgt Instagram binnenkort

Tijdens de jaarlijkse Facebook-conferentie F8 heeft het bedrijf een aantal nieuwe functies aangekondigd voor Instagram. Welke dat zijn lees je hier onder.

Instagram

Het is straks mogelijk om uit andere apps naar Instagram Stories te delen. De eerste twee apps die dit mogelijk maken zijn Spotify en de app van GoPro. Je kunt straks een nummer dat je luistert als foto delen naar Instagram Stories. Hoe dit er uit zal zien en of het bijvoorbeeld een screenshot is is op dit moment nog niet duidelijk.

Instagram videochat functie
Instagram videochat functie

Straks kunnen ook andere partijen dan alleen Facebook verschillende FaceFilters toevoegen aan de app. Instagram heeft al eerder samengewerkt met een aantal partijen maar gaat het nu dit openstellen voor iedereen. Net als bij Snapchat zul je daar als bedrijf flink voor moeten betalen.

De laatste nieuwe functie die we binnenkort in Instagram gaan zien is de videochat. Het zal straks mogelijk zijn om met een of meerdere mensen een groepschat op te zetten. Dit is anders dan de huidige live-video-functie waarbij je meerdere mensen kunt uitnodigen. De videochat is niet openbaar maar besloten in tegenstelling to live video.

Nieuwe explore-pagina van Instagram
Nieuwe explore-pagina van Instagram

Ook de Explore-pagina zal een update krijgen waarbij duidelijker de verschillende categorieën worden aangegeven. Wanneer Facebook deze nieuwe functies naar Instagram zal brengen is nog niet bekend. Maar we denken dat je de komende weken wel het een en ander kan verwachten.

Bron: Droid-life

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.