Sony Speaker

Met deze speaker kun je door het stof

De zomer lijkt weer in aantocht. Laten we ons daarom maar weer voorbereiden op het zwembad of het strand.

Sony SRS-XB12

Wanneer je een apparaat meeneemt aar een zwembad, het strand of een park dan moet deze wel tegen een stootje kunnen. Dankzij een IP67-classificatie is dat bij de SRS-XB12 het geval. Wanneer je de speaker per ongeluk nat wordt dan geeft dat niks een regenbui of per ongeluk morsen is dus geen probleem. Ook stof kan geen schade geven. Je kunt hem dus makkelijk meenemen naar het bos of een woestijn (daar moet je dan wel een eindje voor reizen.

Speaker in de kleur violet

Sony heeft een nieuwe compacte Bluetoothspeaker op de markt gebracht. De SRS-XB12 een van de kleinste draadloze speakers in zijn serie. Hoewel hij klein is belooft Sony dat er ontzettend kabaal uit kan komen. De speaker produceert diepe bastonen dankzij EXTRA BASS. De accu van deze speaker gaat ongeveer 16 uur mee en dat is lang genoeg voor een dagje in het park. De speaker is vanzelfsprekend draadloos en kan gemakkelijk aan de telefoon gekoppeld worden via Bluetooth.

De SRS-XB12 speakers kunnen eenvoudig draadloos met elkaar verbonden worden voor stereogeluid. Met de meegeleverde trendy polsriem kan de speaker overal mee naartoe. De speaker is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, rood, groen, paars en blauw. Deze opvallende bluetooth speaker is in de Benelux te koop voor € 60.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.