Menu
Netwerk test

T-Mobile weer de beste in nationale netwerktest

dim 5 years ago 0 29

Als gebruiker wil je twee dingen van een mobiel neterk. Overal dekking en dat het ontzettend snel is. T-Mobile doet het op allebei de gebieden goed.

T-Mobile de beste

In de P3-test kwam het magenta-netwerk voor de vierde keer als beste uit de bus. Er was een maximaal aantal van 1000 punten te halen en T-Mobile bleef steken op 977 punten.

Op de tweede plaats met 961 punten wordt bezet door KPN. Deze wordt weer gevolgd door Vodafone met 659 punten. T-Mobile komt dan wel als beste uit de test, de andere twee netwerken scoren ook een ‘outstanding’ van P3. Dat wil dus zeggen dat je bij de groene en rode provider ook goed zit.

Lees ook: Dit is het beste mobiele netwerk van Nederland

5G

Deze verkiezing komt T-Mobile goed uit omdat het bedrijf al heeft aangekondigd als eerste met een landelijk 5G-netwerk te zullen komen in 2020. Het huidige netwerk van masten zal daarvoor worden aangepast nadat het bedrijf een frequentie heeft kunnen aankopen.

Bron: P3

– Advertisement –
Written By

Ik ben nergens echt goed in, maar kan veel een beetje. Schrijft en maakt op het internet. Hobby is werk en werk is hobby. Tech is cool en een lifestyle. Social is niet meer dan leven op een andere level.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.