Formule 1 logo

Gratis F1 kijken? Dit weekend kan het

Ziggo heeft in Nederland de rechten om de Formule 1 uit te zenden. Wanneer je geen abonnement hebt bij deze provider moet je betalen om de races te kijken. Dit weekend kan het gratis maar niet bij Ziggo.

Gratis Grandprix van Australie kijken

F1TV is een initiatief van de officiële organisatie achter de Formule 1. Met dit abonnement kun je elke race, training en kwalificatie kijken op je smartphone of je tablet. Daarnaast kun je ook de rondetijden zien en kiezen vanuit welke camera(hoek) je de race wilt bekijken. Ook zijn er beelden vanuit de diverse auto’s en uit de pitsstraat. Als uitsmijter kun je ook nog eens kiezen uit Nederlands of Engels commentaar.

F1 TV Pro

Via de app kun je ook de ander klassen bekijken. Van de F2, F3 en de Porsche Supercup kun je de races live kijken maar via de on-demand functie kun je ze later op je gemak nog eens analyseren.

Lees ook: Formule 1 heeft geen Grid Girls meer

Een abonnement op deze dienst kost €6,99 per maand en dat is best te doen wanneer je een echte racefan bent want je krijgt heel veel materiaal te zien die je niet bij de standaard Ziggo-feed hebt.

Wanneer je denkt dat de F1 organisatie hiermee Ziggo een mes in de rug zet dan kom je bedrogen uit. Op de website staat namelijk dat het in samenwerking met Ziggo wordt uitgevoerd. Dat is logisch want Ziggo moet een behoorlijk bedrag aan de Formule 1-organisatie betalen om de races te kunnen uitzenden.

Dit weekend begint het Formule 1-seizoen weer. Als nooit tevoren zullen de Nederlanders naar de verrichtingen kijken van Max Verstappen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.