hayu kardashians

Keeping up with the Kardashians kijken op hayu

De mens is van nature nieuwsgierig en dus kijken we heel graag in het leven van een ander. Niet zo heel gek dat de Realityshows altijd goed scoren. Keeping up with the Kardashians is daar een goed voorbeeld van.

Keeping up with the Kardashians

De drama rond deze familie neemt niet (waarschijnlijk nooit) af. De Reality Soap Keeping up with the Kardashians gaat alweer het zeventiende seizoen in.

Helaas voor de Nederlandse fans kwam deze serie altijd met flinke vertraging op TV, als hij hier al wel te zien was. Dames in verwachting hadden hun kind al lang gekregen en personen zijn opeens van sexe veranderd.

Hayu is de streamingdienst voor Realityshows en dit kanaal is sinds eind vorig jaar actief in Nederland. Op hayu kijk je meer dan 200 Realityshows zoals Keeping up with the Kardashians. Deze afleveren kun je op hetzelfde moment bekijken als in de Verenigde Staten, dus je loopt niet achter.

Je kunt hayu een maand gratis uitproberen, daarna kost deze dienst Euro 5,99 per maand. Dat is niet veel geld voor echte roddel en achterklap.

Bron: Persbericht

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.