Snapchat heeft nu zijn eigen winkel…in Snapchat

Snapchat gaat kruideniertje spelen heeft een winkel geopend in Snapchat zelf. In deze winkel kun je allerlei spullen kopen die te maken hebben met Snapchat. Zo zien we een pluche Hot Dog-hond en t-shirts met bekende verschijningen uit Snapchat.

Snapchat-winkel

Deze winkel is geopend op de Discovery-pagina in Snapchat. In de winkel kun je allerlei goodies kopen die te maken hebben met het platform zelf. Er is een pluche dansende hot Dog-hond en er zijn t-shirts en koffiemokken met het logo van Snapchat. Snapchat winkel

De winkel is te activeren via een Snapchat-code maar bespaar je de moeite want deze code zal alleen werken in de Verenigde Staten. Je krijgt de winkel zelfs niet te zien in Nederland en België wanneer je de Snapcode scant. Het is overigens helemaal niet de bedoeling van Snap Inc om hiermee heel veel geld te gaan verdienen, dit dient alleen als demo voor merken om te laten zien waar ze toe in staat zijn.

Snap Inc wil zijn enorme potentieel laten zien aan de merken die eventueel zaken willen doen met Snapchat. Het is bekend dat de doelgroep die wel gebruik maakt van de app juist die doelgroep is die moeilijk te bereiken is. Met de shop zelf wordt momenteel geen stuiver verdiend maar men hoopt wel op meer reclame-dollars van de grote merken.

snapchat winkel

Op de website van de Snapchat-Store staat onder de te scannen code een aankondiging voor nieuwe producten. Over een week zullen er weer spullen aan de winkel worden toegevoegd, wanneer je in Amerika woont kun je kiezen uit de pluche Hot Dog Hons, een cap, twee sweatshirts en een t-shirt. Welke producten er op 8 februari bij komen weten we niet maar dat maakt voor ons niet zo heel veel uit want de kans is klein dat de shop ooit via onze landen te bereiken zal zijn.

Bron: Techcrunc

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.