Snapchat Spectacles 20

Snapchat verplaatst Stories weer naar Discover-pagina

Het moest allemaal anders in de Snapchat-app maar dat slikte de gebruikers van de populaire applicatie niet. Miljoenen tekenden een petitie en eindelijk gaat Snap nu het design aanpassen.

Stories

Evan Speigel heeft na het aankondigen van de jaarcijfers laten weten dat hij een deel van het nieuwe design zal gaan aanpassen, of beter gezegd terugdraaien.

We learned that combining watching Stories and communicating with friends into the same place made it harder to optimize for both competing behaviors. We are currently rolling out an update to address this by sorting communication by recency and moving Stories from friends to the right side of the application, while maintaining the structural changes we have made around separating friends from creators and sorting friends’ Stories by relationships.

De Stories zullen vanaf de update weer aan de rechterzijde van de camera te vinden zijn. Dus straks ziet de gebruikersinterface van Snapchat er als volgt uit. Van links naar rechts: eerst de pagina waar je je vrienden en de berichten van je vrienden kunt vinden. Dan de pagina waar je de foto’s of filmpjes maakt en helemaal rechts de pagina waar je dan de Stories kunt vinden met daaronder de Discover-pagina. De Stories krijgen een zelfde soort horizontale scroll-regel als bij Instagram Stories.

Nieuwe discover-pagina
Nieuwe discover-pagina

Deze aankondiging komt na het bekendmaken van wederom een teleurstellend kwartaal voor Snapchat. Er zit vrijwel overal een neergaande lijn in de prestaties van het bedrijf. Wel zijn de actieve gebruikers iets toegenomen.

Bron: TechCrunch

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.