ZTE zet Nubia in de spotlight met bijzondere nieuwe producten

Het technologiebedrijf ZTE is actief op verschillende markten waaronder die van smartphones. Een van de merken waaronder het toestellen uitbrengt is Nubia. Tijdens het MWC zagen we een aantal nieuwe toestellen gepresenteerd worden.

Better for All, Nubia trekt de wereld in

Tijdens de presentatie op de booth van ZTE met het theme “Better for all’ zagen we dat het merk Nubia naar voren werd geschoven. Alhoewel er ook toestellen verschijnen onder de ZTE merknaam was het MWC gecentreerd rond Nubia en het gaming smartphonemerk RedMagic.

Mijn interesse gaat vooral uit naar Nubia. Een merk dat zich duidelijk onderscheid van andere in de markt en dat zie je ook aan de nieuwe producten. De onderstaande waren wat mij betreft de meest bijzondere.

nubia Z60 Ultra, Under-display Camera en fotografie

De nubia Z60 Ultra is een toestel dat zich vooral concentreert op de fotografie. Daarvoor gebruikt het Neovision systeem met drie camera’s en OIS ( Optical Image Stabilisation).

Het toestel draait op de allernieuwste Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 met een 6000 mAh accu. Het toestel kan tegen een stootje door de IP68 rating, dus water en stof kunnen dit toestel niks maken.

Een andere bijzondere feature is de ‘under-display camera’ aan de voorzijde. De selfiecamera heeft geen notch of neemt ruimte in beslag in de bezel. Hij bevindt zich onder het scherm en is niet zichtbaar. Dit toestel moet 899 euro gaan kosten

nubia Flip 5G flip phone

We naderen het moment dat de technologie rong buigbare schermen gemeengoed gaat worden. Dat laat de nubia Flip 5G zien, een flip phone van ZTE voor een acceptabele prijs.

Uitgevouwen heeft het toestel een 6,9 inch beeldscherm met een verversingssnelheid can 120 Hz. Aan de achterzijde zit een dubbele 50 megapixel camera en het draait op een wat oudere Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 chipset. De accu is 4310 mAh groot en het toestel heeft een leuk rond scherm aan de voorzijde. Dit toestel moet tussen de 600 en 700 euro gaan kosten in de winkels.

nubia Focus 5G series: 108MP camera

Met dit toestel zet nubia zich in op mobile fotografie. Dat doet het met de 108MP dual-camera en het NeoVision camera systeem. De nubia focus 5G biedt onder andere RAW HDR, RAW super night mode en 4k.

Er komen twee versies op de markt, de nubia Focus Pro 5G and nubia Focus 5G hebben respectievelijk een 6.72-inch and a 6.6-inch beeldscherm. Allebei hebben ze een verversingssnelheid van 120 Hz en de accu is 5000 mAh groot. Deze serie begint bij een prijs tussen de 200 en 300 euro.

nubia Music, smartphone met een grote speaker

Muziek luisteren is een van de acxtiviteiten die we het meeste doen op onze smartphi e. Met oortjes maar ook vaak op de speaker. Bij dat laatste is het volume vaak een probleem.

De nubia muisc lost dat op met een bizar grote speaker op de achterzijde. Hiermee beloofd nubia 600% meer volume. En dat is niet het enige bijzondere want het toestel heeft een bijzonder, bijna retro, feature en dat is een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting. Een dubbele verrassing want het heeft niet een maar TWEE aansluitingen met een 3,5 mm poort.

De prijs van dit toestel start op € 199 en daarmee is het vooral gericht op de jingere doelgroep.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.